ARDEE voor professionals

Werken met ARDEE

Ben jij de breed inzetbare probleemoplosser die technologie, creativiteit en innovatie inzet om projecten soepel en efficiënt te laten verlopen?

Als technisch engineerings- en consultancybureau zijn wij namelijk continu op zoek naar professionals in verschillende functies die vanuit praktijkervaring de vertaalslag kunnen maken naar technische maatwerkoplossingen.

Over ARDEE
Engineering & Consultancy

Wij ondersteunen multidisciplinair bij projecten in de diverse sectoren, maar met name in bestaande installaties. Zo bieden wij onze opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland expertise, capaciteit en project management op het moment dat zij die nodig hebben. Daarmee maken wij hen het leven al bijna 40 jaar makkelijker en zelfs voordeliger.

Diensverlening

Project Management

Met projectmanagement en een multidisciplinair projectteam vanuit ARDEE verloopt uw project soepel en zorgeloos.
Lees meer

Consultancy

Onze Consultants zijn experts op het gebied van technische installaties, energievraagstukken, wet- en regelgeving en inkoopprocessen.
Lees meer

Engineering

Onze veelzijdige Engineers bieden technische kennis en kunde wanneer u dat nodig heeft.
Lees meer

  Ondersteuning nodig?

  Ook het management van ARDEE en jouw collega’s op kantoor hebben veel technische en project-technische kennis opgedaan in de praktijk. Daardoor kun je bij vragen in het veld terugvallen op een berg aan ervaring. Dat voelt wel zo prettig.

  Referenties

  Onze collega’s vinden het prettig om ingezet te worden in verschillende sectoren. Zo is elk project weer anders, en groeit hun expertise die ze vervolgens weer graag inzetten bij nieuwe projecten. Bekijk hier wat onze collega’s vertellen over het werken bij ARDEE.

  VACATURES
  Werken bij ARDEE

  Als je bij ARDEE komt werken krijg je bij voorkeur een vast dienstverband en ga je uitdagende projecten uitvoeren bij onze klanten. Ten opzichte van een detacheringsbureau met een flexibele pool geeft dat meer zekerheid voor jou en voor onze opdrachtgevers. Check onze vacatures en kijk of we een passende functie voor je hebben.