Project Management

Projectmanagement voor zorgeloze projectuitvoering

Wilt u volledig ontzorgd worden bij uw project in bijvoorbeeld chemie, energie, voedings- en genotsmiddelen, infra en scheepsbouw? Met projectmanagement en een multidisciplinair projectteam van ARDEE verloopt uw project soepel en zorgeloos. Hoe groot of klein het ook is.

Multidisciplinaire expertise

Projectmanagement door ARDEE omvat de complete organisatie van uw project. Met veel praktijkervaring in het veld nemen onze Projectmanagers verantwoordelijkheid voor de verschillende disciplines zoals werktuigbouw, elektro, automatisering, instrumentatie, process en civiel. Maar ook constructiemanagement, slimme inkoop, zorgvuldige administratie, budget controle, en focus op veiligheid vallen binnen onze scope.

Afhankelijk van de projectomvang werkt een Projectmanager van ARDEE samen met een projectteam van multidisciplinaire experts, waardoor het team niet onnodig groot is. Zo bespaart u flink op uw projectbudget.

Persoonlijk en betrokken projectmanagement

Project Managers van ARDEE zijn van nature persoonlijke en betrokken leiders, want daar worden zij op geselecteerd. Zij fungeren als een verlengstuk van uw organisatie en maken zich sterk voor uw belangen. Een project met projectmanagement vanuit ARDEE verloopt daardoor soepel, veilig en binnen het gestelde tijd en budget.

Dezelfde mensen bij nieuwe projecten

Wanneer u een van onze Project Managers eenmaal hebt ervaren is het goed mogelijk dat u die later – samen met het projectteam – opnieuw wilt inzetten. Door dit kennisbehoud bespaart u namelijk veel tijd en moeite, waardoor informatieoverdracht een formaliteit is. Juist daarom proberen wij zo veel mogelijk dezelfde teams bij dezelfde klanten te plaatsen. Zowel bij kortstondige als langlopende projecten.

Waarmee ondersteunt een Project Manager van ARDEE uw project? 

  • Consultancy
  • Project planning
  • Risico analyse
  • Assetmanagement
  • Inkoop en procurement
  • Strategische onderhandelingen
  • Kwaliteitsbewaking
  • Cost control
  • Constructiemanagement

Consultancy en projectmanagement

Onze Project Managers kunnen binnen ARDEE putten uit een groot team van multidisciplinaire Engineers, Consultants en andere (project)technische deskundigen. Zo bouwen zij een hecht en betrouwbaar projectteam voor u op en zorgen zij voor een soepel verlopend project.