ARDEE voor opdrachtgevers

Werken met ARDEE

ARDEE is het meest kostenefficiënte bureau voor project management, consultancy en engineering.

Wij zijn gespecialiseerd in de chemische industrie, de olie- en gassector, de voedings- en genotsmiddelenindustrie, en de scheepsbouwsector in Zuidwest-Nederland. Maar u komt onze technici ook tegen in de gezondheidszorg, farmaceutische productie en de infrasector.

Over ARDEE
Engineering & Consultancy

Wij ondersteunen multidisciplinair bij projecten in de diverse sectoren, maar met name in bestaande installaties. Zo bieden wij onze opdrachtgevers in Zuidwest-Nederland expertise, capaciteit en project management op het moment dat zij die nodig hebben. Daarmee maken wij hen het leven al bijna 40 jaar makkelijker en zelfs voordeliger.

Dienstverlening

Project Management

Met projectmanagement en een multidisciplinair projectteam vanuit ARDEE verloopt uw project soepel en zorgeloos.
Lees meer

Consultancy

Onze Consultants zijn experts op het gebied van technische installaties, energievraagstukken, wet- en regelgeving en inkoopprocessen.
Lees meer

Engineering

Onze veelzijdige Engineers bieden technische kennis en kunde wanneer u dat nodig heeft.
Lees meer

    Ondersteuning nodig?

    Wilt u ook op een persoonlijke en deskundige manier ondersteund worden met advies, engineeringscapaciteit of projectmanagement, waarbij u ook nog eens op uw projectbudget bespaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en daag ons uit.

    Referenties

    Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in verschillende sectoren. Bekijk hier enkele gerealiseerde projecten waaraan onze Project Managers, Consultants en Engineers een belangrijke bijdrage leverden. Wilt u onze toegevoegde waarde ook ervaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.