Consultancy

Advies en begeleiding door
onafhankelijke consultancy

Wilt u verzekerd zijn van een efficiënte installatie voor een veilige, duurzame en zorgeloze operatie? Met de deskundige consultants van ARDEE wordt u onafhankelijk geadviseerd en ondersteund bij uw vraagstelling of project in de chemie, energie, voedings- en genotsmiddelen, infra en scheepsbouw.

Multidisciplinaire consultancy

Onze consultants zijn experts op het gebied van technische projecten, energievraagstukken, wet- en regelgeving en inkoopprocessen. Vanuit hun multidisciplinaire praktijkervaring maken zij de vertaalslag naar technische maatwerk-oplossingen. Deze expertise helpt u in verschillende fases van de bouw of ombouw van een installatie of het onderhoud eraan.

Health, Safety & Environment (HSE)

Zowel in de dagelijkse operatie als tijdens een project wilt u onveilige situaties voor mens, dier en milieu voorkomen. Als specialist op het gebied van gezondheid, veiligheid en milieu adviseren en begeleiden onze consultants u en uw projectteam. Zo kan er veilig gewerkt worden en voldoet u aan de wet- en regelgeving.

Transparant en onafhankelijk

Wanneer u advies vraagt aan ARDEE kunt u er volledig op vertrouwen dat zij vanuit transparantie en onafhankelijkheid opereren. Onze consultants volgen de technologische ontwikkelingen op de voet en kennen alle ins en outs van technische installaties, de energietransitie en kwaliteitsnormen. Maar omdat wij niet verbonden zijn aan merken, leveranciers of aannemers ontvangt u dus altijd een advies in uw belang.

U kunt de consultants van ARDEE in elke fase van het project inzetten

  • Initiatiefase
  • Definitiefase
  • Ontwerpfase
  • Voorbereidingsfase
  • Realisatiefase
  • Commissioning, Testing & Start-up
  • Nazorg en Evaluatie

Engineering en project management

Onze consultants worden desgewenst in een projectteam samengebracht met de ervaren Project Managers, Engineers en back-office medewerkers van ARDEE. Zo vormen zij een op elkaar ingespeeld projectteam met een flexibele instelling en uitzonderlijke expertise.