Referenties

Professionals

Onze Project Managers, Consultants en Engineers ondersteunen onze opdrachtgevers vooral in de chemische industrie, de olie- en gassector, de voedings- en genotsmiddelenindustrie en de scheepsbouwsector.

Daarnaast bieden zij ook toegevoegde waarde bij projecten in de gezondheidszorg, farmaceutische productie en de infrasector.

Hieronder enkele referenties van onze professionals.

Guido van der Gracht

In 2012 begon Guido van der Gracht bij ARDEE als Tekenaar. Sindsdien heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot Project Engineer.

read more
Bas Kimpel

Bas Kimpel

Bas Kimpel is sinds 2015 onderdeel van het team van ARDEE. In zijn rol als Directeur Projecten leidt hij grote projecten bij verschillende opdrachtgevers.

read more
Leo Ooms

Leo Ooms

Als een van de eerste medewerkers weet Leo Ooms dat het werken bij ARDEE bijzonder gevarieerd is. Zijn voorkeur ligt bij langdurige projecten, dus bij elke opdrachtgever was hij meerdere jaren te vinden.

read more
Len Versteeg

Len Versteeg

Construction Supervisor Len Versteeg had al 22 jaar bij Philip Morris gewerkt voordat hij in 2015 zijn ervaring via ARDEE zou inzetten. Voor hen werd hij op enkele langdurige projecten bij diverse industriële opdrachtgevers geplaatst, tot hij uiteindelijk weer op zijn oude stek terugkwam.

read more