Guido van der Gracht
05.24.2023

In 2012 begon Guido van der Gracht bij ARDEE als Tekenaar. Sindsdien heeft hij zich kunnen ontwikkelen tot Project Engineer.

“In de jaren dat ik bij ARDEE werk heb ik van alles gezien en bij allerlei mooie klanten aan het werk geweest. Zo zat ik een tijd bij Allnex in Bergen op Zoom, maar ook bijvoorbeeld bij Sabiq, Cargil, Philip Morris en AVR. De ene keer als Project Engineer, de andere keer als Inspecteur op de werkvloer, waarbij ik voor onze opdrachtgever toezicht hield op de werkzaamheden van de contractors.”

 

Tussen industriële techniek en ICT

“Momenteel ben ik alweer anderhalf jaar actief bij Waterschap Brabantse Delta. Daar begon ik als Dataverwerker/Tekenaar om tekeningen en rapporten met betrekking tot onderhoud in hun systemen te verwerken. Ondertussen ben ik Functioneel Beheerder/Configuratie Manager, waarbij ik alle applicaties onderhoud en zorgdraag voor de juiste documenten als er een calamiteit is. En als er problemen met de ICT zijn, dan zorg ik ervoor dat die opgelost worden. Deze werkzaamheden zitten dus ergens tussen industriële techniek en ICT in, wat ik juist interessant vind en ook goed is voor mijn eigen ontwikkeling.”

 

Multidisciplinair inzetbaar

“Van oorsprong ben ik opgeleid in zowel elektrotechniek als bouwkunde. Daardoor ben ik multidisciplinair inzetbaar en heb namens ARDEE bij meerdere bedrijven in de keuken mogen kijken. Dat vind ik heel tof. De ene keer was dat bij commerciële bedrijven en de andere keer bij semi-overheden, waarbij ik mee mocht werken aan een maatschappelijk belang, zoals hier bij het waterschap. Wat mij bij de meeste opdrachtgevers opviel is dat de medewerkers mij daar als een eigen collega beschouwden. Ik heb namelijk meerdere keren de opmerking gehoord: Ik wist niet dat jij een externe medewerker was!”

Ben jij net als Guido van der Gracht van meerdere markten thuis en graag multidisciplinair inzetbaar bij een variatie aan interessante opdrachtgevers? Stuur dan een email naar info@ardee.nl of vul ons contactformulier in, want wij hebben vast ook een mooi project voor jou.