Len Versteeg
05.07.2023
Len Versteeg

Construction Supervisor Len Versteeg had al 22 jaar bij Philip Morris gewerkt voordat hij in 2015 zijn ervaring via ARDEE zou inzetten. Voor hen werd hij op enkele langdurige projecten bij diverse industriële opdrachtgevers geplaatst, tot hij uiteindelijk weer op zijn oude stek terugkwam.

“Omdat ik bij Philip Morris elk hoekje ken en exact weet wat de procedures zijn is, ben ik hier eigenlijk een soort manusje-van-alles” vertelt Len Versteeg, die met recht een ouwe rot in het vak genoemd mag worden. “Zowat alles wat de contractors niet weten vragen ze aan mij, en dat vind ik wel leuk. Zelf heb ik hier 5 jaar in de productie gewerkt en daarna 17 jaar bij de technische dienst. Daar was ik verantwoordelijk voor het bouwkundig onderhoud, de planning en Environment, Health & Safety.”

 

Variatie en zelfstandigheid

“Toen ik via ARDEE aan de slag ging werd ik op verschillende projecten geplaatst, zoals bij aardappelverwerker Lamb Weston in Broekhuizenvorst en Kruiningen. De variatie en zelfstandigheid bij het werken voor ARDEE spreekt mij erg aan. Ik regel namelijk graag alles zelf, ook hier bij Philip Morris. Je vindt mij veel op de werkvloer waar ik continu met de mensen van productie communiceer. Die weten dan precies wat er staat te gebeuren. Net als bij de meeste opdrachtgevers van ARDEE lopen er op deze locatie allerlei projecten tegelijkertijd. Dat gaat van het plaatsen van zonnepanelen en de transitie van boilers van gas naar elektrisch tot nieuwbouw, uitbreidingen en onderhoud.”

 

Vooruit denken en problemen oplossen

“Bij dat soort projecten ben ik gewend om flink vooruit te denken hoe bepaalde werkzaamheden veilig uitgevoerd kunnen worden. Bij problemen zorg ik graag voor oplossingen. Dat is gewoon mijn werkwijze. Het helpt natuurlijk dat ik bij Philip Morris veel mensen, gebouwen en machines ken. Zo moest een contractor laatst een lange band van een machine vervangen. Toen werd ik erbij geroepen, omdat ik daar in het verleden regelmatig aan gewerkt had.”

 

Veiligheid op nummer één

“Er zijn hier ook nog een paar andere collega’s van ARDEE aan het werk, waaronder een Project Manager, een Project Engineer en een EHS Supervisor. Omdat ik de procedures en regelgeving van Philip Morris goed ken overleg ik met die EHS Supervisor iedere ochtend even om te bespreken wat er die dag op stapel staat. Zo kan ik hem een beetje begeleiden met betrekking tot de controle op veiligheid, want veiligheid staat hier echt op nummer één.” 

Ben jij ook, net als Len Versteeg, technisch breed georiënteerd en oplossingsgericht? En wil jij ook bijdragen aan mooie projecten bij verschillende industriële opdrachtgevers? Stuur dan een email naar info@ardee.nl of vul ons contactformulier in, want wij hebben vast ook een mooi project voor jou.